Kategorier

 
       
   

Hypnotiserande mönster och avkopplande sömnmusik - C64

I en virvlande balett av färg framträder sakta ett mönster. Linjer i ljusa färger rör sig i invecklade mönster som en dators lekfulla fingerfärger och avslöjar en bild. En bild av en tjej med ett tyst leende, stora ögon, långa fransar.
Med hörlurar lindade runt öronen glider flickan iväg till en värld av syntetiserad nostalgi. Musiken, inspirerad av det ikoniska Commodore 64 SID-chippet, sköljer över henne, en lugnande våg av 8-bitars melodier och retrocharm. Det är ett ljudlandskap designat för att chilla, för att invagga henne i ett tillstånd av avslappnad lycka – ett digitalt drömlandskap där sömn och ljuv nostalgi flätas samman.

Mönstret hänger där i det stora cozmoset. När det utvecklas, panoreras vyn och avslöjar en bländande uppvisning av stjärnor som blinkar i den nattsvarta rymden. Nebulosor, enorma moln av gas och damm, glider fram. De förvandlas och virvlar runt, deras färger skiftar från bubbelgumsrosa till djupt rymdblått och livfullt lila.

Scenen är lugn, nästan drömlik. Mönstret utvecklas ytterligare, som om de välkomnar oss på en resa genom dess fascinerande medvetande.

 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N