Kategorier

 
       
   

INFORMATION

Svenska Fotbollsklubbar

Det här är en historiksida över i stort sett alla svenska fotbollsklubbar genom tiderna. Från Karesuando i norr till Smygehuk i söder, från Allsvenskan till division 8.

Vill du se hur det har gått för ditt favoritlag eller påminna dig hur det gick när du spelade så kan du se det här, säsong för säsong. Efter årtalet kommer tabellplacering och inom parentes antal lag i serien sedan kommer divisionstillhörighet och namn på serien.

Där jag har fått tag på klubbmärke så finns det en sådan i klubbsidan. Saknas det någon på din förening och du kan hjälpa mig, skicka gärna en sådan via e-post. Saknar ni annan information eller är något felaktigt, maila gärna om detta också. Som ni kan se på klubbsidorna så vill jag ha med klubbens hemort, komplett namn, förkortningars betydelse, när föreningen bildades och hemmaplan.

Det fjnns också en kategori vid namn "Saknar" på menyn, där kommer det att finnas klubbar där jag saknar hemort och/eller komplett namn och saknade distriktstabeller. Kan du hjälpa mig med det också, maila mig.

Under kategorin "kommuner" kan ni se alla föreningar som har funnits i Er kommun.

Jag hoppas att ni finner nöje i att besöka den här hemsidan.

Kenneth Norell

kenneth.norell@telia.com

 

Share to Facebook Share to Twitter More...