Svenska Jaktresor
 
       
   

Christoffer och Roberts andra resa till Sydafrika!

Redan tidigt på morgonen den andra jaktdagen fällde Christoffer detta kolossala djur, en av de allra största vår kompanjon, Johan Roux, sett under sina år som P.H! Givetvis erhöll den en guldmedalj med råge och Impalan från igår uppnådde silver, verkligen en fin start på jakten och vi gratulerar! På eftermiddagen bommades det på en mycket stor Bläsbock och en särdeles mäktig Kudutjur observerades på långt håll. Den tredje jaktdagen Redan tidigt på morgonen fann Robert det han så hett eftertraktade, en fullvuxen kudutjur! Efter en lång ansmygning kom han till skott och tjuren försvann i den täta vegetationen. När Johan och han kom fram till tjuren, reste den sig och fick då ett andra skott och sagan var all! Varför Robert ser så ledsen ut på bilden är svårt att förklara, kanske för att hans jakt på just denna art är över? På eftermiddagen kröp Johan och Christoffer en halv kilometer för att komma inom håll för denna praktfulla Bläsbock, ännu en guldmedalj för Chrille! Fjärde dagen lyckades Robert nedlägga denna stora vattenbock, vi gratulerar! Allra sist på den femte dagen lyckades Robert nedlägga denna fina Vårtsvinsorne, med säkerhet en medalj!

Sjätte dagen reste alla till vårt nya jaktområde där de Vitsvansade Gnuerna, Springbockarna och Bläsbockarna finns i stora mängder. Området är kuperat vilket gör det möjligt att smyga sig på de varska djuren på de flesta ställen. Den första förutsättningen är att man är till fots, de få uttag av djur man har gjort tidigare har samtliga skett från bil vilket gör att allt flyr när ett fordon närmar sig. Johan och Robert lyckades överlista denna enorma Vitsvansade tjur och därmed hade Robert ytterligare en guldmedalj på väggen!

Senare samma dag fällde Christoffer också en mäktig Gnu, guldmedalj den också!

Sjunde dagen ägnades åt att leta efter en Eland för Robert och ett Vårtsvin till Christoffer. Det enda de fick var några delikata mål mat tillagade av värdinnan, René. Åttonde dagens morgon lyckades Robert fälla sin hett eftertraktade Elandtjur, en mäktig koloss på runt åttahundra kilo!

På kvällen fäller Christoffer en riktigt bra Vårtsvinsorne, guldmedalj! Finns det inte någon måtta på grabbens tur? Som om detta inte räckte fäller han en väldigt stor Rörbock också, det är nog bäst han kommer hem snart, annars kanske djuren tryter? Och så, som grädde på moset, fäller grabben en Caracal (Ökenlo) den sista jaktdagen! Innan de reste hann Robert skjuta detta magnifika Vårtsvin, ett av de största de senaste två åren!

För att citera Robert "Tack, resan var toppen, förvänta Er en ny bokning till 2013"

Välkommen hem, Grabbar!

 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N