Svenska Jaktresor
 
       
   

En fantastisk första jaktdag!

Över 150 svin i sju såtar, det blir knappast bättre än så! Sexton skott och fyra fällda ornar är också respektabelt särskilt med tanke på att de flesta i gruppen aldrig tidigare besökt oss. H-G visade var skåpet skulle stå då han fällde en projektil med ett perfekt huvudskott när den flög fram över en öppen åker, den gubben kan skjuta! Samtliga nio skyttar hade svin i passen men valde att hålla inne skott då det mestadels rörde sig om suggor med kultingar. En av engelsmännen fick hemlängtan när en åsna passerade, han satt upp och drömde sig tillbaka till rävjakterna, får man förmoda av det nöjda ansiktsuttrycket att döma.

 

 
 
 

  En fantastisk första jaktdag! | Jaktblogg

Ha ha, Det är fan otroligt! Hur är det möjligt att man får ont i magen redan nu? Vi ska ju inte åka ner för en i Januari!!! Måste vara nån form av Grissjuka! Är det smittsamt månne?
Hälsa gubbarna, /Rolle


/// Roland Höglund


Underbart att säsongen är igång och att grisarna bjuder upp till dans! Nu är det nedräkning till på fredag, när vi i nästa gäng flyger söderut. Den här jakten är det roligaste jag vet!!! Ha en skön vecka och spara det vackra vädret till oss ; )
Janne Cederlöf


/// janne c




Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N