Kategorier

 
     
Kommentarer
Spara text
 
   

ISRAEL

Israel

Förbannade djävla Israel.

Nu igen - artelerield mot civila mål...
Samma sak med Amerikanernas Irakkrig - presisionsbombande hette det.
Ryssarna lika dant var dom än bombar eller företar sej sina opperationer.
Det är inte några misstag som man efteråt låter påskina - det är helt följdriktiga effekter av den devalvering som människovärdet har genomgått.

Man önskar skada det sammhälle man vill behärska genom detta terrorbombande - vilket också leder till att motståndceller uppstår som ger mer orsak till terrorbombande, och allt detta sker inför öppen ridå - och mot allt vad internationella protester heter, både från UN och andra folkliga demonstrationer.

Detta är inte några nya strategier - de sista dagarnas sönderbombande av Tyskland under andra världskriget var helt onödiga vilket ledningen för detta bombande mycket väl kände till.
I Vietnam gjorde man allt i demokratins nam för att slå sönder det mesta som kunde slås sönder för att knäck möjligheten till mänskligt liv i det förment röda Nordvietnam.

I Tjetjenien gör Ryssarna mer än så - och dom är inte några egentliga demokrater - men faktiskt samma skrot och korn - makthavare och förtryckare.

Geografiska, makt- och råvaru strategiska hänsyn försvarar dessa terrorhandlingar oavset om den som håller i yxan heter Ryssland, Israel, Usa eller vad som.

Vad håller vi människor på med? Hur kommer det sej att man kan få en person till så vidriga handliongar som att föjla de order som terrorregimerna Ryssland, Usa, och Israel ger sina underhuggare.
Bara detta borde få var och en att förstå vilket värde dessa regimer sätter på
mänskligt likväl som annat liv.
Deras lögner om att bekämpa terrorismen är bara svepskäl för egna maktambitioner.

Usa ut ur alla pressumtiva marknader ni gör anspråk på borde man ropa ut över hela världen.
Samma sak jäller Ryssland och Cina. Inte någon av dessa stormakter har på andras territorier att göra.

Jag är egentligen för en total global union av alla länder och en samordning av de resurser som kan skapa ett drägligt liv för hela mänskligheten - så mycket större sorg känner jag för det fruktansvärda slöseri som alla dessa militära aktioner är.

Vi sackar om privatbilismen och uppvärmingen respetive nedkylningen av mänskliga hem innebär - men se på den millitära förbrukningen - och allt detta till ett fruktansvärt destruktivt syfte.

Usa ut ur Irak skulle man kunna ropa - men vad kommer att hända då - När Tito lämnade sin post i Jugoslavien släppter krafter lösa som inte gick att tygla - skulle det förhållningssättet gälla att om någon tidigare medlem i en förvuxen nation inte vill vara med längre så låt vederbörande gå - och sköt det på ett fredligt sätt.

Fns misstag att suporta bildandet av staten Israel skulle kunna avhjälpas genom att Israel flyttas till USA - det fins säkert plats där i någon öken som dom med så storvulna resurser som Usa förfogar över lätt skulle kunna fås att blomma.
Jag påstår att ett så djärvt grepp är det enda som skulle kunna åstadkomma fred i Pallestina. Det skulle kunna få både Iranierna Libaneserna och Irakierna att känna sej lugna och faktiskt ges möjlighet att bygga upp sina respektive kulturer utan att tvingas stå ut med denna tagg i hjärtat som Israel utgör i större delen av Arabvärlden...

Men helre än att organisera något sådant skulle väl alla makter i varlden gå under kan jag tro.
Tyvär är det just vad som håller på att ske, och detta på grund av människors dumhet.

Ja vad ska man säja om detta - fins det nått att göra - är det någon som tror på att det någonsin kan bli fred på denna jord?

 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N