Kategorier

 
     
Kommentarer
Spara text
 
   

10 långa och kärleksfulla födelsedagsönskningar

Här är tio långa och hjärtliga födelsedagsönskningar som passar bra med videon som är inbäddad nedan. Kopiera och skicka till den du vill ska ha en bra födelsedag. (Länk till video ingår)

1. Glad födelsedag

Kära [namn], på denna speciella dag önskar jag dig gränslös glädje, skratt och kärlek. Må varje ögonblick vara lika söt som ditt leende. Grattis på födelsedagen!
 https://youtu.be/QcxNGXe3iYY    

2. Varma födelsedagshälsningar till min underbara

Till min underbara [namn], du ger ljus och kärlek till varje liv du rör vid. Må din födelsedag fyllas med samma värme och lycka som du ger andra. Grattis på födelsedagen!
 https://youtu.be/QcxNGXe3iYY  

3. Ett strålande födelsedagsfirande för

Grattis på födelsedagen, [namn]! Må din dag bli lika vacker och strålande som du är. Nu är det ännu ett år med omhuldade minnen och oändliga erfarenheter.
 https://youtu.be/QcxNGXe3iYY 

4. Spektakulära födelsedagsönskningar för den mest fantastiska

Önskar en spektakulär födelsedag till den mest fantastiska person jag känner – du, [Namn]. Må din dag vara fylld av kärlek, skratt och all lycka du förtjänar.
 https://youtu.be/QcxNGXe3iYY 

5. Uttrycka tacksamhet på den speciella dagen

På din speciella dag, [Namn], vill jag uttrycka min tacksamhet för din närvaro i mitt liv. Du är en sann välsignelse, och jag hoppas att din födelsedag är lika enastående som du är.
 https://youtu.be/QcxNGXe3iYY 

6. Hjärtliga lyckönskningar

Grattis på födelsedagen, [namn]! Må detta år föra dig närmare dina drömmar och fylla ditt hjärta med kärlek och tillfredsställelse. Du förtjänar all lycka i världen.
 https://youtu.be/QcxNGXe3iYY 

7. Varmaste födelsedagsönskningar till min kära

Till min kära [namn], din vänlighet, medkänsla och kärlek gör världen till en bättre plats. Må din födelsedag bli lika ljus och vacker som du är.
 https://youtu.be/QcxNGXe3iYY 

8. Jag önskar dig en oförglömlig födelsedag

Önskar dig en dag fylld av skratt, glädje och oförglömliga stunder, [Namn]. Grattis på födelsedagen! Må det här året bli ditt bästa hittills.
 https://youtu.be/QcxNGXe3iYY 

9. Omgiven av kärlek på din födelsedag

Grattis på födelsedagen, [namn]! Må din dag vara omgiven av de som älskar dig mest och fylld av kärlek, skratt och oändlig lycka.
 https://youtu.be/QcxNGXe3iYY 

10. Firar dig på denna speciella dag

På denna speciella dag firar jag dig, [namn] och den underbara person du är. Här är ännu ett år av kärlek, skratt och omhuldade minnen. Grattis på födelsedagen!
 https://youtu.be/QcxNGXe3iYY 


 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N