Kategorier

  Kommentarer

Volvo 262

O K I Du manen i Dingle jag mycket Glad din blåa Volvo de var en mycket bra Bil jag fixade DLSPOLISRADIO Jag tankade Bilen Skulle byta Nycklar men jag fick Extra Ljus som skulle på Jag glömde skata Bilen nu har jag ville ha Burk på Så kom Nyår så hamnade jag På GÄSTIS i HUNNEBOSTRAND så möte jag en Kvinna från Hedekas hon är Norsk vi prata & Drack något som inte jag skulle Så tappade jag Nycken till Bilen sedan pratade en Kille visa Bilen så kan jag tro på att du har en Volvo Jag får inte Sköra Bilen nu jag dricker jag Hittade inte Nycken jag råkade starta Bilen jag satt och Nyktra till i Bilen jag mins jag hamnade i Tossene Jo POLISRADION sökte en Bil mins jag sedan Krockade Bilen Vet någon vem tog Nycken Vägen bara undrar Jag vill ha en sådan Motor på VOLVON Dingle ?
/// Lind Torgny


Sagan om Rut

Hej jag Saknar Skol Pryon Hon pratade med min Mamma En morgon sa Hon jag vill Vara din Mamma jag blev glad Jag vill att du är min Kvinna Jag tror jag sa fel Hon ville jag skulle möta Hon i Stan Jag ville men Jag bodde på Landet O K I FICK jag sova över så hade Jag tagit Bussen in Jag har möt Kvinnan Hon har Barn Skörkort hon mycket fin Jag skulle vilja möta hon All MIN FÖRHOPNING Bara ramla i hop Jag älska Hon Jag ville vi skulle vara i Småland & ha varandra Hon mins om Hon Hittar Sagan so skulle vara Vi i dag Nu är jag snart 50 år KRAM ?
/// Leif Torgny


Nä riktigt bra ju
/// Ann


caba

yo vad dålig
/// babba


caba

babababababa
/// babba


Edit

"Seger är min, fuck off" låter bättre än nuvarande raden. Annars 10/10, bra mot rädsla.


/// Ruben


Bosösången!

När jag pluggade på Bosön IFHS, i mitten av 80-talet, då var både sången och hela kvällen vår!
/// Olle


intresting. What happens next?
/// Anton


Skrot

Skrot = resurser?
/// Niklas


Intressant!
/// Kent


Sexigt möte i natten

Neonlover
/// Magnus


O ja, vem som helst får vara med, bara man skriver på svenska. -AE
/// AE


Novelltävling

Kul tävling

Får vem som helst vara med?

/// Stig


Stubben

Du menar stubben?
/// Nubben


Sjögren

Nubben ska naturligtvis inte rimma på nubben. Som jag har hört denna sjunger man "skål hela tutten". "Hela tutten" är ett uttryck man använde förr och som betyder "allihop", bla gjorde bellman det. Jfr franska "le tout" som betyder "det hela"
/// Andreas


Ja inte just då,

men just nu är det en rätt snurrig historia bara som aldrig egentligen hänt. Men tack så mycket! Min första feedback någonsin :(
/// Martin


Kul!
Välkommen hit!

/// Jimmy


så e de 


oldwolfieen bild på gamla sajten

en bild på gamla sajten
Spännande